torsdag 1. november 2012

NÆRVÆR

Første klasse på medier og kommunikasjon skal og har tidligere lagt magasinet Nærvær. Det skal inneholde ca 10 portrettintervjuer med mennesker som bruker mye av sin tid til å hjelpe andre. Hverdagshelter og ildsjeler kan de også kalles. 
Vi fikk en oppgave å lage en idéskisse til forside til dette magasinet. Alle i klassen skal stemme på den som de synes bør være på den faktiske forsiden til magasinet. 
Vi skulle finne et bilde som vi ville ha på skissen, og redigere det på photoshop. Etterpå skulle vi legge det inn på InDesign for så å legge inn fonter ol. Den som vinner må såklart ta bildet selv (ikke bruke rett fra nettet), eller de kan male, tegne eller lignende. 

Jeg valgte av en eller annen grunn et bilde av en stein. Men den blå lille steinen var liksom i midtpunktet i bildet, og bildet har også litt kontraster. Steinen er veldig liten, men likevel stråler blåfargen og glinser, derfor er den til stedet. Alle ser at der er den! Vanskelig å forklare altså.
Men jeg prøver liksom å få en mening ut ifra bildet. Et bilde jeg tok i fjor eller noe sånn, absolutt ikke i denne sammenhengen. Heh. 



Det skal også være en forestilling i sammenheng med dette, som også skal hete Nærvær. I den forestillingen skal også elever fra Vågen bidra, blant annet vi på media. Vi fikk en annen oppgave i å ta to bilder med nettopp "nærvær" som tema. Vi fikk litt lite tid på oss, men de velger ut de beste bildene som de skal vise. Det at bildene er i svarthvitt gjør bildene melankolske. 






Du ser kanskje ikke med en gang hva det er på det siste bildet, men det er altså en som sitter lent over pulten i ensomhet. Hehe. Uffdå. 


takk for meg, hadebra. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar